Mijn verhaal

Van aan de universiteit tot op de dag van vandaag, is mijn reis als apotheker een mengeling van wetenschap en een nieuwsgierigheid naar de magie die Leven heet. Sinds mijn afstuderen in 1994 heb ik duizenden patiënten geleid naar verbeterde fysieke gezondheid met behulp van klinische aromatherapie; waar nodig in combinatie met traditionele geneeskunde.

Toch nam mijn carrière een verrassende wending op een wonderlijke manier. Terwijl ik struggelde in mijn persoonlijke leven, kon ik herademen door onverwachte hulp : een klant met een passie voor spirituele aromatherapie stelde een persoonlijke geur voor me samen. Deze geur van etherische oliën maakte tot mijn verbazing heel wat los. 

Ik herpakte me, maar toen ik enkele jaren later opnieuw bij een persoonlijk keerpunt kwam probeerde ik mijn hoofd leeg te maken door me te richten op wat intussen de rode draad doorheen mijn professionele leven was geworden : mijn passie voor essentiële oliën en de transformerende kracht van geur op emotioneel welzijn. Naast mijn altijd rationele geest die de wetenschappelijke kant van dit fenomeen trachtte te doorgronden, liet ik eindelijk mijn gevoel en intuïtie toe en ontdekte ik pure magie.

De d'Orelia-geuren werden geboren : mengsels van essentiële oliën, met zorg samengesteld en bedoeld om te upliften, te troosten en te genezen. Bij elke samenstelling voel ik me dankbaar om de inspiratie en de wijsheid die jullie - klanten - me daarvoor doorheen de jaren (en nog steeds ) hebben gegeven.

Het is mijn vurige overtuiging dat in elke druppel geur een persoonlijke reis wacht om aan te beginnen. En dus is het mijn wens dat, bij elke inademing, ook jij de magie van geur mag ontdekken. 

Welkom bij d'Orelia.