De wetenschap achter d'Orelia

De wetenschap achter d'Orelia

Geuren dragen krachtige signalen over. Als enige zintuig dat rechtstreeks invloed kan uitoefenen op het onderbewustzijn, spelen ze een belangrijke rol in hoe we ons voelen en dragen ze bij aan ons emotionele welzijn.

Wij mensen denken graag dat we rationeel zijn; ons gedrag wordt echter grotendeels bepaald door de reacties van het onderbewuste op binnenkomende prikkels. Met andere woorden, we reageren voornamelijk emotioneel en onbewust.

Het gebruik van een geur stelt ons in staat om bewustere keuzes te maken. Keuzes die ons brengen waar we willen zijn in ons leven. Het stelt ons in staat om makkelijker om te gaan met moeilijke momenten. Het brengt je rust, of een oppepper, precies wanneer je het nodig hebt. Studies tonen aan dat niet alleen de psychologische, maar ook de fysieke gezondheid aantoonbaar verbetert als gevolg hiervan!

Dat onze emotionele gezondheid onze fysieke gezondheid beïnvloedt, is dankzij de wetenschap geen geheim meer. De d'Orelia geuren zijn het resultaat van 30 jaar kennis, ervaring en passie voor essentiële oliën. Van het bestuderen van talloze boeken. Van het zoeken naar antwoorden op vragen van mijn klanten. Van het weten en ervaren dat dit een verschil kan maken.

Bij het creëren van de d'Orelia geuren werken we - natuurlijk - alleen met de fijnste kwaliteit essentiële oliën. We onderscheiden ons voornamelijk door unieke formules, ver weg van de 'kalmerende' en 'concentratie' blends. Omdat ik geloof in de immense kracht van geur om je dichter bij jezelf te brengen, bevat elke formule speciale oliën die deuren openen naar verandering. Elke olie heeft zijn eigen kostbare effecten en vervult zijn eigen rol in het geheel.

Dus, we streven niet naar de meest hemelse geur van het wellnesscentrum; in plaats daarvan streven we naar de geur die je vandaag ondersteunt bij het ontdekken en doorbreken van oude patronen en onbewuste blokkades.

Samen met jouw eigen wil om te groeien, zet de d'Orelia geur je op het juiste pad. Jouw pad.

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.